SS | destek@abanozmedya.com | Trabzon loading
doka@doka.org.tr | 444 8 290
Kuzey Afrika Ülkeleri Seyahat Acentelerine Tarihi İpek Yolu Kültür Rotası Tanıtıldı
Karadeniz İpekyolu Kültür Rotası Bölge Turizm Potansiyelini Geliştiriyor
Karadeniz Havzasında Mavi Ekonominin Güçlendirilmesi Proje Çalıştayı Yapıldı
Doğu Karadeniz’de Mavi Ekonomi Gelişiyor
Karadeniz Havzasında Coğrafi İşaretler Ağı (BS GIN) Projesi Tamamlandı
26 Ekim2017
Macahel’de Ekoturizm ve Girişimcilik Eğitimi Verildi

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Macahel Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın ev sahipliğinde Artvin’in Borçka İlçesi Macahel yöresinde ‘Ekoturizm ve Girişimcilik Eğitimi’ verildi.

Konya Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Sezgin tarafından ekoturizm işletmecilerine ve potansiyel girişimcilere kendi işlerini kurma ve işletme adına yetkinlik kazanma eğitimi verildi.

Türkiye’nin tek biyosfer rezerv alanı olan Macahel yöresinde ev pansiyonculuğu yapan çok sayıda işletme bulunduğunu ifade eden DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, ekoturizme son derece elverişli Macahel yöresinde ekoturizm işletmeciliğinin yapılabilmesi ve buna benzer uygulamaların yaygınlaştırılması için gereken adımların atılacağını söyledi.

Eğitime yöre halkından olumlu geri dönüşler olduğunu söyleyen Macahel Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri Hacer Yıldız ise, DOKA ile benzer projelerde yeniden çalışmak istediklerini ifade etti.

Gallery
KAYS
KAYS
ANNOUNCEMENTS
ANNOUNCEMENTS
INVESTMENT
INVESTMENT
INFORMATION
INFORMATION
Uzman Görüşü
UZMAN GÖRÜŞÜ
Kalkınma Kütüphanesi
KALKINMA KÜTÜPHANESI
Kalkınma İdareleri
KALKINMA İDARELERI
Faydalı Linkler
FAYDALI LINKLER
DOKA ROOF
DOKA ROOF
05
Pts
Haz2023