SS | destek@abanozmedya.com | Trabzon loading
doka@doka.org.tr | 444 8 290
DOKA 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı
Bakan Kacır, Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi'ni Ziyaret Etti
Yapay Zeka ve Robotik Kodlama Merkezi Açıldı
Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum Törenle Hizmete Açıldı
Mavi Ekonomi Paneli Düzenlendi
26 Ekim2017
Macahel’de Ekoturizm ve Girişimcilik Eğitimi Verildi

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Macahel Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın ev sahipliğinde Artvin’in Borçka İlçesi Macahel yöresinde ‘Ekoturizm ve Girişimcilik Eğitimi’ verildi.

Konya Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Sezgin tarafından ekoturizm işletmecilerine ve potansiyel girişimcilere kendi işlerini kurma ve işletme adına yetkinlik kazanma eğitimi verildi.

Türkiye’nin tek biyosfer rezerv alanı olan Macahel yöresinde ev pansiyonculuğu yapan çok sayıda işletme bulunduğunu ifade eden DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, ekoturizme son derece elverişli Macahel yöresinde ekoturizm işletmeciliğinin yapılabilmesi ve buna benzer uygulamaların yaygınlaştırılması için gereken adımların atılacağını söyledi.

Eğitime yöre halkından olumlu geri dönüşler olduğunu söyleyen Macahel Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri Hacer Yıldız ise, DOKA ile benzer projelerde yeniden çalışmak istediklerini ifade etti.

Galeri
KAYS
KAYS
DUYURU/İLAN
DUYURU/İLAN
Yatırım
YATIRIM
BİLGİ EDİNME
BİLGİ EDİNME
Uzman Görüşü
UZMAN GÖRÜŞÜ
Kalkınma Kütüphanesi
KALKINMA KÜTÜPHANESİ
Kalkınma İdareleri
KALKINMA İDARELERİ
Faydalı Linkler
FAYDALI LİNKLER
DOKA ROOF
DOKA ROOF
30
Per
Kas2023