SS | destek@abanozmedya.com | Trabzon loading
doka@doka.org.tr | 444 8 290
DOKA 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı
Bakan Kacır, Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi'ni Ziyaret Etti
Yapay Zeka ve Robotik Kodlama Merkezi Açıldı
Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum Törenle Hizmete Açıldı
Mavi Ekonomi Paneli Düzenlendi
05 Aralık2018
Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği Artvin İl Toplantısı Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünce başlatılan ‘Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ konulu Artvin il toplantısı yapıldı.

Vali Yılmaz Doruk’un başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, DOKA Artvin YDO Koordinatörü Berna Kiriş Turna, ilgili kurum müdürleri ve temsilcileri katıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği Sorunlar ve Çözüm Önerileri" toplantısında bir konuşma yapan Vali Doruk, “Önümüzdeki günlerde atacağımız adımlar öncesinde sizlerin kıymetli fikirlerinden faydalanmak istiyoruz. Geleceğimize şekil vermek amacıyla sizlerle istişarede bulunacağız. Ülkemiz bir dönemeçte bunu hep birlikte görebiliyoruz. Ekonomik hamle döneminde bir noktaya geldik. Yeni bir ekonomik hamleye ihtiyaç olduğu görmekteyiz. Hükümetimizde teknolojik adımlar atıyor. Buna paralel olarakta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın koordinesinde DOKA’nın da bir hamlesi var. Faydalı bir toplantı olacağına inanıyorum” dedi.

Vali DORUK’un konuşmasının ardından DOKA Artvin YDO Koordinatörü Berna Kiriş Turna tarafından katılımcılara konuyla ilgili sunum yapıldı. Sunumla birlikte katılımcıların sanayi alanındaki sorun ve çözüm önerileri kapsamında değerlendirmelerde bulunuldu. İstişare edilen sorun ve çözüm önerilerinin rapor haline getirilerek DOKA Yönetim Kurulunca değerlendirildikten sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na sunulması planlanıyor.

Galeri
KAYS
KAYS
DUYURU/İLAN
DUYURU/İLAN
Yatırım
YATIRIM
BİLGİ EDİNME
BİLGİ EDİNME
Uzman Görüşü
UZMAN GÖRÜŞÜ
Kalkınma Kütüphanesi
KALKINMA KÜTÜPHANESİ
Kalkınma İdareleri
KALKINMA İDARELERİ
Faydalı Linkler
FAYDALI LİNKLER
DOKA ROOF
DOKA ROOF
07
Per
Ara2023